Ti-este foame?

In cazul in care nu ai timp sa faci cate ceva din preparate pe care le tot prezint eu pe aici nu`ti ramane decat sa apelezi la profesionisti, si anume la Flamanzila.ro . Conceptul este atat de simplu incat ma mir ca nu a venit cineva cu ideea mai demult.

Ideea de baza care este: daca vrei sa faci comanda de mancare in Iasi fara sa mai pierzi mult timp cautand pe diverse situri dupa cea mai buna oferta nu-ti ramane decat sa intre pe site, cauti produsul dorit, sa zicem “pizza calzone” si-ti va arata imediat restaurante sau pizzeriile de unde poti comanda. Poti selecta pizza dorita, cu ce fel de aluat doresti, cu/fara sos cu doar 4 clickuri. Comanda ta de pizza in Iasi va fi finalizata cu un minim de date personale.
Haideti sa vedeti cateva dintre facilitatile oferite de Flamanzila.ro

1. Cine e online? (vizualizarea stǎrii restaurantelor)

Noul modul de monitorizare vǎ aratǎ dintr-o singurǎ privire ce restaurant acceptǎ comenzi. Pentru a comanda sau a vedea detaliile aferente restaurantelor, daţi un click pe unul din numele afişate. Nimic mai simplu!

2. Comandǎ “click and go” – simplu şi rapid

Cu noul nostru sistem “click and go”, puteţi comanda din câteva mişcǎri felurile de mâncare dorite, dupǎ care puteţi transmite imediat comanda cǎtre restaurant.
Dupǎ trimitere, Flǎmânzilǎ va confirma comanda dumneavoastrǎ de mâncare şi va monitoriza starea livrǎrii ei de cǎtre restaurant. Aşadar, un site care lucreazǎ pentru dumneavoastrǎ.

3. Messenger pentru clienţi, timp scurt de rǎspuns

Prin modulul de chat puteţi intra instantaneu în legǎturǎ cu unul dintre reprezentanţii noştri. Vreţi sǎ vedeţi un nou fel de mâncare pe site? Aveţi sugestii pentru restaurante? Suntem online pentru dumneavoastrǎ.

4. Prezentare îmbunǎtǎţitǎ a meniurilor şi a felurilor de mâncare
Meniurile restaurantelor de pe Flǎmânzilǎ sunt mai uşor de paginat, iar legǎturile între meniuri şi restaurante au fost îmbunǎtǎţite, astfel încât sǎ puteţi naviga cu uşurinţǎ prin site.

5. Acordarea de punctaje restaurantelor

Prin noul nostru sistem de punctare, vǎ puteţi spune pǎrerea despre un restaurant şi îi puteţi acorda un calificativ. De asemenea, în calitate de client Flǎmânzilǎ, veţi vizualiza calificativele acordate de alţi clienţi restaurantelor de pe site.

6. Meniul zilei şi alte oferte speciale

Dacǎ sunteţi în cǎutare de oferte speciale de mâncare, aţi ajuns la locul potrivit. Flǎmânzilǎ afişeazǎ acum vizibil reducerile sau pachetele promovate de restaurante. Pentru prânzurile dumneavoastrǎ, alegeţi unul din meniurile oferite pe site la preţuri speciale.

7. Evidenţiere valoare minimǎ comenzi

Sistemul vǎ va anunţa instantaneu dacǎ valoarea comenzii dumneavoastrǎ depǎşeşte pragul minim pentru restaurantul respectiv. Tot ce trebuie sǎ faceţi este sǎ verificaţi dacǎ totalul sumei de platǎ are culoarea portocalie.

8. Pentru voi, tragem de restaurantele de mânecǎ
Când o comandǎ este finalizatǎ, restaurantele sunt alertate acum în mai multe moduri (atât vizual, cât şi auditiv). Astfel, mâncarea ar trebui sǎ ajungǎ la dumneavoastrǎ mai rapid ca oricând.

9. Transparenţa preţurilor

Valoarea fiecǎrui element al comenzii dumneavoastrǎ de mâncare este prezentatǎ distinct, astfel încât vedeţi în orice moment ce şi cât costǎ. Pe deasupra, Flamanzila.ro vǎ asigurǎ prin verificǎri periodice cǎ preţurile afişate pe site sunt mai mici sau egale cu cele din meniurile restaurantelor. Dumneavoastrǎ nu veţi plǎti nimic în plus pe mâncarea comandatǎ, fǎrǎ sǎ fiţi nevoiţi sǎ vǎ deplasaţi la restaurant.

Nu va mai ramane decat sa profitati si voi de acest serviciu!

Chestii asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *